1000x parempaa kuin kulta: MicroStrategyin toimitusjohtaja sanoo HODL Bitcoinin 100 vuoden ajan

Michael Saylor unohti vuoden 2013 Bitcoin-twiittinsä, mutta uskoo, että BTC on 1000x parempi kuin kulta, ja aikoo pitää sen 100 vuotta.

MicroStrategyn toimitusjohtaja Michael Saylor jatkaa kaivautumistaan syvemmälle Bitcoiniin sen jälkeen, kun hänen yrityksensä osti 425 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluutta. Äskettäisessä podcast-jaksossa BTC: n pitkään kannattaman Anthony ‘Pomp’ Pomplianon kanssa Saylor väitti olevansa valmis HODL Bitcoiniin vuosisadan ajan ja sanoi, että se on 1000 kertaa parempi kuin kulta.

Saylor sydämen muutoksestaan ​​Bitcoinin suhteen

MicroStrategyn toimitusjohtajalla on vakuuttava Bitcoin-historia. Hän suoritti kahdeksankymmentä muutostaan ​​vuoden 2013 kuoleman ennustamisesta sen kutsumiseksi „lailliseksi sijoitusomaisuudeksi“ vuonna 2020, kun hänen yrityksensä osti 425 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä alle kuukaudessa.

Pomplianon viimeisimmässä podcast-jaksossa Saylor kommentoi 2013-tweettiään, joka sai suuren huomionostoa yhteisöltä suuren BTC-oston jälkeen. Mielenkiintoista on, että Saylor sanoi unohtaneensa viestin, kunnes hänet muistutettiin siitä äskettäin:

„Olen todella häpeissään sanoa, mutta en tiennyt, että twiittasin siihen, kunnes twiittasin ostamaani 250 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia. Sitten löysin pesämielen salauksen Twitter-tietoisuuden, jossa yhtäkkiä he kaikki kävivät läpi kaikki twiittini, löysivät sen, muistuttivat minua siitä ja vertailivat sitä. “

Myöhemmin Saylor selitti, että hän ilmoittautui Twitteriin vuonna 2013. Hänen kokemuksettomuutensa johti useiden kiistanalaisten viestien julkaisemiseen, mutta hän oppi twiittiä valikoivammin ajoissa.

Saylor: BTC on parempi kuin kulta, pidän 100 vuotta

Perusteltuaan, miksi hänen yrityksensä osti Bitcoinin, Saylor totesi, että hänellä on „mega, mega-ongelma – minulla on paljon rahaa, ja katson, että se sulaa. Tämä hullu V-muotoinen elpyminen joukkovelkakirja- ja osakemarkkinoilla auttoi minua ymmärtämään suurta ongelmaa. Hän hylkäsi myös liikekiinteistön, koska se vain ei ole pakottavaa.

Sen sijaan hän pyrki omaisuuteen, jonka tuotantoprosentti voidaan „leikata puoleen“ ja sen hinta „voi nousta kertoimella 10. Sitä haluaa kaikki älykkäät sijoittajat“.

Sekä Pomp että Saylor toivat vuosikymmenen ajan kestäneen vertailun Bitcoinin ja kullan välillä, koska molemmilla varoilla on yhtäläisyyksiä, kuten rajoitettu tarjonta. MicroStrategyin toimitusjohtaja sanoi kuitenkin, että „Bitcoin ei ole 10x parempi kuin kulta, se on 100x, ehkä se on 1000x parempi kuin kulta.“

Korostamalla näitä näkemyksiä Bitcoinista, Saylor on päättänyt tulla BTC HODLeriksi, koska hän aikoo pitää ensisijaisen kryptovaluutan „100 friggin“ vuotta. „